Akciók

Szezonális ajánlatok✨ Kismama fotózás Budapesten és környékén ✨

Portfólió építés céljából szeretnék különböző stílusú kismama fotózásokat összehozni az alábbi tematikák szerint. 

💄💇‍♀️ Összeszokott csapatunkban sminkesünk és fodrászunk már van, így már csak művészlelkű kismama modelleket (+opcionálisan kedves párjaikat) keressük a projektekhez. 

🎬 A tervek szerint werk videók is készülnének a fotózásokról, így olyanok jelentkezését várnánk, akik ehhez is hozzájárulnának a képek referenciaként való felhasználásán túl. 

📩 A jelentkezéseket privát üzenetben várnám! Kérlek jelöld meg, hogy a fentiek közül melyik stílust éreznéd magadénak, illetve küldj kérlek pár fotót magadról, párodról (ha ő is részt venne)!😊

A fotózásról szerződés készül a képek felhasználásáról ( TFCD ) a szerződést örömmel átküldöm ha érdekelnek a részletek!

A képeket én válogatom ki ez kb. min. 15 db max. 30 db képet is jelenthet! 

A fotózás kb. 1-2 órát jelenthet kültéren, ha stúdióban történik kb. 2-3 óra is lehet ezt vegyétek figyelembe! 

Figyelem, sminkesek és modellek! 

Jelenleg lehetőség nyílik TFCD fotózásra jelentkezni nálam azok számára, akiket érdekel ez a lehetőség. 

Bátran jelentkezzetek, és nyugodtan tegyetek fel kérdéseket, legyen szó kezdőkről vagy már profi szinten dolgozókról. Ha friss, profi képekre van szükségetek reklám céljából, akkor jelentkezzetek.

További beauty projektekben is szeretnék részt venni és új embereket megismerni. Amennyiben van sminkes vagy modell a közelben, aki rendelkezik helyszínnel a fotózásokhoz és TFCD szerződéssel, szívesen veszek részt. Stúdió bérlése esetén, közösen finanszírozott fotózásban is részt vállalok TFCD alapon. A D1 fotó stúdió és a G3 stúdió a megszokott helyszínek, ha ezek közelebb esnek a csapathoz.