Portfólióm

Portré

A portré fotózás egy olyan műfaj, amelyben a fotós célja az emberi személyiség, karakter és vonások megörökítése. A portrék segítségével át lehet adni az egyén érzéseit, gondolatait, életútját és kapcsolatait. A fotós feladata a modell igazi önmagát megmutatni, olyan módon, hogy a képek visszaadják a személyiséget, a kifejezéseket, az egyedi vonásokat. A portré fotózás mélyebb kapcsolatot teremt a modell és a néző között, mert emberi érzelmeket, történeteket és kötődéseket közvetít. A fotós kreatív eszközökkel és technikákkal dolgozik, hogy a fény, a kompozíció és a megfelelő pillanatok összhangban legyenek a modell egyediségével és a kívánt üzenettel. A portré fotózás lehetőséget ad a fotósnak arra, hogy megörökítse és bemutassa az emberek sokféleségét, szépségét és emberi kapcsolatait. 

Lifestyle

A lifestyle fotózás célja az autentikus és természetes pillanatok megörökítése, amelyek tükrözik az emberek mindennapi életét, tevékenységeit és kapcsolatait. Az életstílus fotózás kiemeli az egyéni történeteket, érzelmeket és pillanatokat, hogy létrehozzon egy hiteles és elbűvölő képet az emberi életről. 


Beauty


A beauty fotózás egy olyan műfaj, amelyben a fotós célja a szépség, vonzerő és önbizalom megörökítése. Ez a stílus az egyéni jellemzők és részletek kiemelésére összpontosít, például az arc vonalaira, a sminkre és a hajstílusra. A beauty fotózás inspirációt nyújt és a tökéletesség iránti vágyat tükrözi. A fotós kreatív eszközökkel és technikákkal dolgozik, hogy előtérbe helyezze a modell egyediségét és vonzerőjét. Az ilyen típusú fotózás során a cél az, hogy az egyén szépsége és önbizalma ragyogjon a képeken, és a nézőkben örömöt és csodálatot keltsen. A beauty fotózás lehetőséget ad a fotósnak arra, hogy kifejezze a szépség sokféleségét, inspiráljon másokat és segítsen a modellnek felfedezni és ünnepelni a saját szépségét. 


Kreatív fotózások

A kreatív fotózás a fotós szabadságának és kreativitásának kifejezése. Ez a műfaj lehetővé teszi a határok feszegetését, új és egyedi vizuális megközelítések alkalmazását. A fotós kreatív eszközöket, kompozíciót, fényeket és manipulációt használ, hogy lenyűgöző és meghökkentő képeket hozzon létre. A kreatív fotózásban nincsenek szabályok, csak a képzelet szab határt. Célja az érzelmek, az inspiráció és az esztétikai élmény kifejezése új és meglepő módon. Ez a műfaj lehetővé teszi a fotós számára, hogy önmagát és a világot új perspektívából lássa, és megoszthassa a saját egyedi látásmódját a nézőkkel. 


Egyedi fotózás

Nem vagyok semminek se az elrontója, ha van egy ötleted és még nincs a listámon, de még hasonló sincs nálam, de szeretnél velem dolgozni akor tudok kínálni egyedi árajánlatott ha nekem is tetszik az ötlet!