Ajánlások

Ha te is szeretnéd a véleményedet megosztani rólam csak írj nekem és én megosztom itt mindenkivel, nagyon köszönöm ha támogatsz egy ajánlóval!


Fodrászként mindig öröm amikor együtt dolgozhatok Ágival, mert tudom , hogy a végeredmény mindig csodás lesz. Így örömmel ajánlom másoknak és tudom, hogy én is bizalommal fordulhatok hozzá, ha igényes képeket szeretnék.

T. Alexa Beauty

Az egyik legszuperebb fotós akivel eddig dolgozhattam. Több munkám is volt vele, minden fotózás nagyon jó hangulatban telt. A kész képeket pedig imádom!

Adél

Ági nagyon kedves és segítőkész, szuper képek készültek a fotózás alkalmával. Könnyű volt vele dolgozni, jó hangulatban telt az idő. Csak ajánlani tudom!

Lilla

Ajánlom mindenkinek, főleg akik izgulósak és jobban magukat tudják adni egy női fotós előtt többször dolgoztunk már együtt Ágival és mindegyik fotózás nagyon jó hangulatban telt és a képek is csodásak. 

Biztos fotózunk még együtt!

Kardos Kitti Makeup & SFX Artist

"Tehetsége van gyönyörű portrék készítéséhez és lenyűgöző pillanatok megörökítéséhez. Nagyon ajánlom a szolgáltatásait mindenkinek, aki kiváló minőségű fotózást keres."

Zoli

" Képes lenyűgöző képeket készíteni, amelyek megragadják a fényképezett emberek lényegét. Nagyon ajánlom őt mindenkinek, aki csodálatos fotóst keres."

Lili

" Számos projekten dolgoztam együtt Ágival, és mindig elképesztő eredményeket produkál. A képességei elképesztő, és igazi profi."

Gábor