Akik segítik a munkám
Kardos Kitti

 Sminkes és kisebb frizurák készítése

,,Szeretem ha a vendég, aki beül elém a székbe saját magát látja vissza a tükörben úgy, hogy közben kiemeljük a pozitív adottságait és nem vakolattal rajzolunk neki másik arcot. Tapasztalatom szerint a vendégek "megfulladnak" a maszkos sminkben és nem is érzik magukat jól benne, ráadásul a bőrnek se jó hosszú távon. Ahogy leül a vendég kérdezgetni kezdem, hogy megismerjem kicsit a stílusát, az arcápolási rutinját, a személyiségét, hogy a lehető legjobbat tudjam neki nyújtani, amiben maximálisan jól érzi majd magát! Na erre törekszem én!  

Kittit nagyon ajánlom akár kreatív projektekhez akár egyszerűbb témákról legyen szó, nagyon kreatív személyiség törekszik a legjobbat kihozni a munkájából úgy hogy különlegeset mutasson mindenkinek. 


 

Tóth Alexandra

Sminkes és fodrász

Alexát bátran ajánlom, mert fontos számára, hogy minőségi és professzionális anyagokkal szépítse azokat, akik hozzá bizalommal fordulnak. Szakmailag mindig követi az új technikákat és elérhető trendeket. Alexa ezek mellet nagyon jó fodrász is így egy gyönyörű frizurát is el tud készíteni számodra, legyen egy egyszerű stílus vagy akár egy komolyabb témára kontyok akár.